Sa varmt, man bara smalter

Hej pa er alla!

Som ni marker kan jag inte skriva ö,ä och å annat an med stor moda... Har i Bukarest ar det 42 grader varmt sa jag orkar inte heller med oe, aa och ae som annars brukar vara losningen pa det problemet.

Forst vill jag saga att jag tycker att Markus ide ar lysande (vilket inte forvanar oss som kanner honom). Oavsett vad jag kommer att jobba med kan jag tillrackligt mycket matte, fysik och (antagligen) historia for att kunna hjalpa alla pa gymnasiet och de flesta under de forsta 2 aren vid universitetet (lite beroende pa vad ni laser). Det kommer jag valdigt garna gora, utan undantag. Alla ni kan utan forbehall mejla mig (for att fa min mejladress kan ni kontakta t.ex. Challe eller Janine) det ni arbetar med for tillfallet och jag lovar ta mig en titt pa det.

Min semester gar ungefar som planerat med massivt med museumbesok och gravande i antikvariat. Har nedan ar en bild av det som finns precis utanfor Internet-cafeet dar jag skriver detta. Typisk gata i osteuropeisk huvudstad.

En tatt trafikerad gata i Bukarest, prescis utanfor Internet cafeet dar jag sitter.

Riktigt nice faktiskt, givet att jag inte kan sa mycket om Rumanien trots att jag ar fodd dar. Imorgon aker jag till det inre av landet dar jag kommer klattra lite i bergen i den stad dar jag foddes (jag postar bilder)... Sedan ska jag vidare till Galati vid Donau, dar jag bodde till jag var 13,5 och flyttade till Sweden :)!

Ha det skont, kids!
T

Armband?

Tjoho klassen!
Hoppas alla haft en jättebra början på sommarlovet.

Såhär är det nu. Jag hittade ett armband på mitt rum som jag inte vet vems det är.
Det är en silverkedja och jag tänkte att någon kan ha lämnat kvar den efter att vi spelade Alias i mitt rum på skolavslutingsdagen.
Det är ett killarmband men vad vet jag? Kanske någon tjej saknar det ändå?

Hör av er så det kan återges till ägaren!

Massa jordgubbsdoftandesommarkramar till er alla
Malin

Praktisk nytta

9e, full av talanger...
Vissa är imba på Kemi, andra på Biologi. För somliga kanske matematiken är inbyggt i hjärna, och andra kanske ser all fysik som självklarhet. SO:n kanske är halva någons värld. Vissa fixar hemkunskapen som denne var född för det. Andra talar B-språken och kan grammatiken som det halvt vore deras modersmål. Andra kan svenskan som halva Sverige och andra kanske vet slöjden som sin ficka.  Vissa kanske vet hur en uppsats skall se ut, andra kanske vet hur man pluggar för att effektivast lära sig osv..   Inser vi vilka resurser vi har?  

I gymnasiet kommer vi onekligen behöva hjälp, man pallar inte att kunna världen ensam, därför vore det genialiskt av oss att ha en sorts symbios där vi hjälper varandra. Om nån tex: vill ha en teknisk uppsats genomcheckad, kanske fyndige Linus känner för hjälpa och på så sett få uppsatserfarenhet mm. plus att Linus då också kanske har en oförståelig formel, så kanske han ber lille Marcus (med C) om hjälp, fattar ni?

Därför kommer vårt forum (all creds to charles) ha enorm betydelse för vår framgång i utbildningen, i den kommer det att skapas en skolhjälparavdelning där man kommer kunna fråga, svara och lära. Vi kanske då skulle kunna ordna plugg-sammankomster, planera möten i bibblan osv..

Det kan vi inte slänga bort, vi borde vara tacksamma, och be Gud om att forumet kommer fungera så som jag hoppas.
Det skulle sannerligen vara till praktisk nytta...

(PS. Gåtan är löst, det var Oscar som var denne "pararellklasseleven" som fått tag på vårt lösenord, alltså falskt alarm som bara resulterade i "mer kärlek" , men lugna er Oscar skolla sitt rättmätiga straff få, moisterpoister.)

// Detektiv Marcus R. Öhman 

Midsommar!

Lite sent kanske, men...

Borde vi inte fira midsommar tillsammans kvällen efter midsommarafton? Cool

tex. fest hoss någon eller sitta ute på malmsjön eller nått. Very Happy

Ni vet med, Det blir rajtantaajtan....

Jag är i så fall på Smile

Snabb respons på denna! Wink
_________________

Bilder från eventer?

Någon som har bilder från skolavslutningen, balen, klassresan och annat klassen har gjort tillsammans?
John skulle vilja ha massor med bilder :D:D Alright lads?

Vill vara tillbaka på nån lektion där man inte gör så mycket, t.ex ansvarstiden (inget illa menat Tudor) och bara prata med klassen om saker & ting.

9e, forever and ever (finns nån låt som går så? :))

Signed,
John

Bättre sent än aldrig...

...är väl det lämpligaste tänkbara sättet att inleda ett blogginlägg för 9E. Nu var det väl lite gloomy atmosfär här inne, snart möglar väggarna väl :)!

Hade min sista dag idag som anställd på Blombackaskolan. Hela personalkåren var ute och grillade vid Tveta men ett par superhäftiga sommarregnskurar (finns det ordet ens?) lade lite sordin på festligheterna (och kapade mitt tacktal till 1/5 av dess ursprungliga längd). Claes hann dock nämna Jovanas, Janines, Sandras och Bellas tal vid niornas lunch som ett exempel på hur fantastiskt året varit. Men nu är vi alla bortkopplade från Blombacka.

De två senaste åren var helt klart underbara, vilket tydligt framgår av de tårframkallande inläggen nedan. Det är väl helt rätt att sluta när det går som bäst. Då har man ju ett bitterljuvt minne av något underbart. Den åldern, den tiden kommer aldrig tillbaka. Men vårt minne av det består. Så länge det är gott lever den tiden i oss. Tänk vad hemskt det måste vara att inte längta tillbaka till den tiden, att sakna något att sakna. Tänk på stackaren med lösenordet längre ned på sidan, ha medkänsla och begråt hans öde för det är synnerligen sorgligt. Han/hon saknar ju inget för han/hon vet ju inte hur vi hade det och det i sig är en tragedi.

Nu är det så lyckligt att vi dessutom har en chans att göra något åt saknaden. Jag är helt med på paintball-köret i juli. Säg bara till, vi kan väl kolla med varandra här på bloggen. Jag åker till Rumänien nu den 23/6 (impulsresa, bestämdes för bara ett par veckor sen :)) och är tillbaka hemma den 5/7. Sen åker vi iväg i början av augusti igen. Däremellan går det alldeles utmärkt. Vad sägs? Posta gärna dina tidsramar.

Nu räcker det för en första post. Man vill ju inte bli långradig igen :)!

Troget,
T

Tadaa!

Jag har gjort ett forum till oss. Gå in på www.nioelit.forum24.se. Där har jag gjort ett inlägg med allt jag skulle kunna säga här.. Men kolla där iallafall... NU!



//Challe

HEJDÅ KLASSEN! <3

först måste jag bara slänga en kommentar om den där korven som tagit vårt lösenord, det är säkert bara en extremt avundjuk 9a eller 9f-are :) hihihi. bajs på den.

nu vidare till temat. imorgon åker jag bort till serbien, och där kommer jag stanna under hela sommaren.
jag vill bara att ni alla ska veta att jag kommer sakna er supermycket, varenda en typ. ni är så underbara allihop, alla på sitt sätt. ifall de blir nån återträff så kommer ju jag då inte vara med :(
men jag vill bara att ni ska veta att ni är så bäst!

jag hoppas att ni inte kommer glömma bort att jag GÅR (inte gick, utan vi GÅR) i samma klass som alla ni nu efter mitt lilla uppehåll. ni kommer bli vana till ett liv utan mitt skratt, så ni kanske glömmer mej då, och då blir de inte samma sak som förr, för man liksom vänjer sej att inte umgås med samma människor längre. men jag hoppas ni kommer ihåg mej , hihih.  

för övrigt vill jag bara igen tacka er för den tid vi haft tillsammans, och önska er alla ett superbra sommarlov!


vår älskade klass.   min mamma är inte så jätteteknisk så alla blev inte fångade på kortet (a)


9e <3 

/ JOVANA  

Nytt lösen.

Tydligen så var det nått smarthuvud som sagt lösenordet till någon.. Sen vet jag ju iten om det avr sant, men det är onödigt att riskera en massa skit.. Hursomhelst så ahr jag nu bytt lösenord :) Ska berätta för alla i klassen jag kan.. Och till er andra, ni får fråga lite folk i klassen...

//Challe

HAHAHA

X gav mig lösen till denna blogg, och om ni inte byter inom 24 timmar så raderar jag allt :P
Ja, jag har as tråkigt men det blir kul att se paniken spridas. Förresten äger vår klass 9e....

Sandra här..

Hur mycket jag än skulle vilja skriva Sveriges längsta inlägg om hur mycket jag saknar klassen med mera så orkar jag inte det sitter redan och gråter efter Oscars och Johns film.
Mitt inlägg kommer dock vara MYCKET tråkigare än det, Vilka var det som ville ha klasströjor för isf kan jag maila tudor om tryck och färger så kanske vi kan fixa det snart..
Vore roligt om så många som möjligt ville beställa :) Pussss på er
Ha en trevlig sommar.

Efter mycket letande... Frolic!

Nu behöver ni inte vara ledsna över att ni kanske aldrig får höra Marcus ringsignal igen.
Efter mycket letande hittade jag den äntligen.

Ladda ner den och njut.
http://www.howardforums.com/attachment.php?attachmentid=60309

Säg inte careface.

// Johan


Whadda you say, huh?

Halloj, då var det dags för mig att skriva mitt första inlägg på vår blogg. :)

Först och främst vill jag bara tacka för 3 härliga år i 9e, bättre klass får man leta efter (då får man leta en hel del, om det ens är möjligt att hitta en bättre..? ). Att vi alla grymma människor inte var klasskamrater längre kom som en chock för mig igår.. :(

Men efter det sorliga ögonblicket kom jag på en sak, någonting som vi aldrig utförde trots att det skulle vara otroligt roligt. Det var Paintball, paintball med 9e. Jag kan se framför mig hela klassen springandes i skogen med full utrustning med krigsmålande kinder, vettskrämda, galna och tillochmed riktigt roade. Se hur adrenalinet pumpas i varenda en och se hur klassens sammanhållning fungerar i skogen som ett lag som hjälper varandra för att "överleva".

Jag tycker att detta är en mycket rolig sak som vi i gamla 9e skulle kunna göra. Jag har inga detaljer om kostnader osv, men det blir inte överdrivet dyrt per person. Det skulle kanske vara möjligt om Tudor ville styra upp lite och vilja vara med. Samtidigt så vet jag att alla tjejer inte vill vara med på detta men jag ber dem att tänka om. Paintball som klass i sommar kommer förmodligen vara ett av de roligaste saker man någonsin ha gjort i ens liv, oavsett vilket kön. 

Hoppas bara att många är positiva till detta förslag för att det skulle vara riktigt att träffa hela klassen igen och göra något kul tillsammas! :) 

:'(

Okey jag ställde mig upp på avslutningen och höll ett tal men det vart inte som jag ville att det skulle bli så jag skriver här istället det jag skulle ha sagt:

Jag vet att jag inte gått i denna klass så länge ett år bara men jag känner endå att ni har varit den bästa klassen som jag gått i, för på nåt sätt kan man vara sig själv.
Ni gjorde verkligen så att jag kände att jag betydde i livet, och ni gjorde verkligen så att man kände sig "hemma" om man nu kan säga så:S.
Jag har varit vän med några sen 1:an men efter ett tag försvann kontakten mellan oss bla Erika och Belinda jag tkr inte om att kontakten försvann och jag skulle vilja ha tillbaka den och jag hoppas verkligen att vi inte tappar kontakten efter det här, och jag hoppas att jag inte tappar kontakten med nån av er för det skulle vara hemskt att inte ha dessa underbara personer i mitt liv, och jag tkr synd om dem som inte fick lära känna er.


Det va ungefär det jag skulle säga det kanske vart väldigt djupt men men.

Ni får ha det så bra så kanske vi syns

//Madde

Will it be the same?



Som Eric Clapton så fint sjunger i denna sång, kommer det vara samma sak?
Kommer vi ens hälsa på varann om vi möts på stan om tre år?
Ni ska bara veta att jag kommer hälsa på er jättemycket och tänka på den otroligt härliga klassen som jag hade i 9:an.
Jag vet också att många av de som jag går med kommer jag fortsätta att träffa, mina allra närmsta vänner gick ju faktiskt i min klass, det känns så hemskt att skriva "gick i min klass", vi är inte klasskompisar längre!


Ni får tänka på att dessa bilder var de jag hade på datorn, därför är jag med på rätt många :)

love!
/
Oggy.

skriiiiv

fy på er. hehehe
här är en lista på folk som måste skriva ett inlägg:

belinda
carro
jeanette
jossan
tilda
cicci
johanna p
johanna l
linus
simon


här är en lista på duktiga bloggskrivare:

fredrika
jovana
janine
john
oggy
challe
johan
marcus
madde 
sandra 
samuel
tudor





The day after the day

Jag saknar redan klassen. Känns som vi ska tillbaka på måndag igen och ha två timmars AT med Greer och Fredrik. Det känns som om jag fortfarande kommer att vara tvungen att kolla båda toaletterna nere vid matsalen, vilken utav dem som ser fräschast ut för dagen, gå och kissa, medan Jovana står utanför och rullar tummarna, Belinda och Fredrika tvättar händerna...
Det känns som att Cissi kommer att ställa smarta frågor på Fysiken jag själv inte ens förstår, och att Jeanette ska bli sur och slå igen någon bok. Det känns som att Fredrika kommer att berätta om något knasigt hon gjort i helgen, och Belinda hur kääääär hon är i mr X. Det känns som att Oggy kommer att irritera mig något fruktansvärt och att Tudor lika glatt och piggt kommer att gå igenom korridoren nere vid No-salarna. Först hör man bara skramlande nycklar, sedan ser man hans glada face. 
Jag vill att allt ska fortsätta på som vanligt, men vi måste ju fortsätta. Man kan inte gå i nian hela livet, trots att det känns som om jag hemskt gärna skulle vilja det. Vi har ju faktiskt ett sommarlov framför oss nu, och vi kommer att fortsätta träffas... Jag är bara lite rädd för vad som väntar eftersom ingenting kan överträffa det vi hade och Har.

Kan vi ha en klassåterträff med Tudor också någongång utav de två sista veckorna i Juli kanske?

Måste även säga att Marcus tal på Torekällberget var grymt. Du är en sådan härlig människa.
Jeanette, ditt tal pratade Pappa om inför Farmor och Farfar idag när vi var på middag hos dem. "Det var en sådan gullig tjej i Janine's klass som hade ett sådant fint tal. Det innehöll allt liksom, skratt, tårar, blyghet, saknad, minnen blablabla" Du är så himla söt Jeanette.
Och Madde, Johanna och Johanna's tal, erat korta men gulliga tal var också jättebra. Vi är lika glada över att ni kom till vår klass. Ni gjorde ju 9e kompletta:)

Pussar från Janine

Annat: Tråkigt att inte Sverige vann emot Spanien idag alltså:( Vi saknade Zlatan:(
Juste, vi borde faktiskt göra lite mer reklam för våran blogg tycker jag. Jag kollade våran statistik idag och vi har faktiskt haft hela 157 sidvisningar förra månaden under bara en dag!!!!!! Det är bra!! Gör mer reklam på msn, bdb osv. 


Ladys night

Ikväll ville vi tjejer fira av oss lite i stället för att sitta hemma och tänka på hur hemskt det är att inte gå i Blombackaskolan längre, så vi gick faktiskt på det där disco't i Telgehallen.
Jag, Sandra, Jovana och Linnea fixade oss hemma hos Sandra... Och det tog låååååång tid, men efter många prövningar av kläder var vi snygga, och därmed färdiga att gå. Vi tog bussen ner till centralen de andra tjejerna åkte direkt med bussen, medan jag väntade på Felicia, Belinda, Erika och hennes kompis (vet ej namn). Sedan tog vi bussen ditt slutdestinationen.
Till vår besvikelse var det mest 94or där, men det blir ju det man gör det till. Vi var med Joanna Melin och Frida Odell, jäääättemysiga tjejer må jag säga! Sedan träffade vi Lucia, Rumi, Stefan, Besima, Helena, Viktor, Jonathan, Niklas, Frida, Johanna, Maxi och många fler... 
Junne, Jonathan Razay är vår favorit kille number one. Världens sötaste kille. Och komihåg, JAG VÄNTAR FORTFARANDE PÅ DIG:) hahaha:)


Vår kväll var supermysig. Älskar alla dessa tjejer sååååå! 
Ni är bäst.

// Janine

9e finns ej mer, men det är inte över än

Samhörigheten, broderskapen och minnerna lever änu.

För att bekräfta att klassen inofficielt fortfarande lever, bör vi på många sätt främja vår gemenskap.
Därför bedjar jag er att förena er med oss när vi åker till nattgibb idag klockan 19:45,
Där är vi från klockan 22:00 till 9:00, vi har verkligen hejdundrans roligt, med snack, skämt och ett stort urval av kända samt okända, vanliga samt slumpmässiga, men alla lika löjligt roliga spel.

Tex: Flatout, ett grymt bilspel där poängen tydligen är att kvadda de andras bilar  :)  Tänk dig en liten chili-bil mot fem skolbussar.   Ett minne för livet.


Aja, det blir iallafall obeskrivligt kul, för dem som kommer.
För er som inte kommer, det är ert val, jag säger bara att alla är välkommna till denna event, rolighetens natt!

// Marcus R. Öman  (bollen)

Skolavslutningsdagen

Nu sitter jag i mitt vardagsrum i en soffa på ett fårskinn. 
Jag är så nervös för idag, idag är ju dagen som vi alla slutar nian. Det kanske låter roligt.
Men det är det INTE. Inte när man har en sådan här underbar klass, så man verkligen älskar alla...
Det känns som att vi smält ihop till en familj. Och nu, när vi slutas måste vi dras ifrån varandra. Men jag vill inte dras ifrån alla mina härliga syskon, och inte familjens pappa (Tudor) heller.
Man kanske inte alltid tänker på det, men nu, när vi ska skiljas åt allihopa, märker jag verkligen hur mycket jag älskar er:)

Våran klass måste vara något speciellt. En sådan sammanhållning som vi haft kan inte vara det normala för en klass.
Vi måste vara unika:)

Kom ihåg nu allihopa, att skriva här om vad ni gör, vad ni tänker, vad ni saknar, om ni vill träffas... Osv.
Vi måste ha en klassåterträff om inte allt för lång tid. Kanske i slutet på Juli?
Självklart kommer säkert flera träffas tidigare än så, men en riktigt stor återträff som inkulderar ALLA, Tudor också såklart!

Jag hittar ingen vattenfast mascara tyvärr, så jag får väl gråta svarta tårar idag.
Jag älskar er alla så mycket, och det kommer gå jättebra för er alla i framtiden.
Pussar från Janine

Tillsammans, men ändå åtskilda. För evigt klass 9e

Då var det slut...

Jaa, imorgon tar det slut då. 9E upphör att finnas.
Jag vill bara säga tack för de roliga år vi har haft tillsammans, klassen har haft bäst sammanhållning av alla klasser. Jag hoppas verkligen att vi inte kommer tappa kontakten, vi får inte tappa kontakten. Och vi borde göra något tillsammans på sommarlovet.
Och vi måste verkligen göra något imorgon efter avslutningen.
Det här var mitt första inlägg!
Vi ses imorgon

// Johan

VIKTIGT

okejj, de e lite synd att vi får ta det här såhär publikt men vi har nog inte så mkt val direkt, så de får bli sååå.
vi har haft världens bästa handledare, tudor, i hela 3 år. för det förtjänar verkligen att vi ska åtimnstonde köpa nått fint som tack!

men med tanke på att vi haft så fullt upp dom sista dagarna så har vi inte kunnat planera nånting alls. inte snackat, samlat ihop pengar, eller nått.
och vi måste ju göra de på nått sätt! så jag hoppas att så många som möjligt läser det här.
mitt förslag är att alla tar med sej typ 30kr imorrn, så får vi prata ihop oss om vad vi gör med pengarna. vi måste ju köpa nått iaf! de e ju jätte tråkigt om han ska få 24 blombuketter.

jag vet inte vad vi köper, men ta bara med så får vi se hur vi gör.

pussssss på er alla.

/    JOVANAAAAAAA


"Släpp Fångarna Loss"
Jag hade ingen kamera så jagkunde inte ta kort. Men när jag,Jovana och Belinda väntade på budden som skulle taoss till Ragnhildsborggrejsen där vi skulle tävla mot andra nior passade jag på att fota lite med Jovanas mobil. Så jag tycker Jovana ska lägga in sina bilder här nedan. Jag har bara två bilder...på mig och jovana. Sorgligt :(
 Janine tog också kort så hon lär ju också lägga upp bilder när hon har tid, eller hur (a)?
MOHAHAHAHA
fredrika jovana
Annars hade jag kul... till en början då man mjukstartade med att göra en konstig tårta.. :P:) Okej, den va rinte så unik förutom att grädden låg runt tårtan istället för på och så.. XD Haha men sen  kom vi till den roligaste grenen enligt mig, LINAN!
Man skulle gå över vatten på en lina, man har dock en till lina översig som man håller tag i. Man fick extrapoäng om man doppade föttera,vaderna eller hela kroppen. Kroppen gav mest extrapoäng så vad gör man inte för att försöka vinna? Jo man hoppar ner från linan med flit och doppar hela  kroppen, från topp till tå... i Indiankläder som var klassens tema :)
Sen kan jag säga er att man BARA VILLE HEM, iaf jag! Jag höll på att frysa ihjäl då det inte var nån soool... (-.-) bläää.
Men man fick bita ihop och huttra.

Vår klass var ju bäst på att fjäska med fika till lärarna kan jag tro... men räcker våran laganda och "positiva energi" till en seger?... mja, jag vet inte säkert. Det hade vart roligt. :D
..fortsättning följer...

JAG HAR IAF INGEN LUST ATT BADA MER KÄNNS DET SOM.
 Men proffs som man är fick jag sommarjobb som skolsimslärare på eklundsnäs i 4 veckor i sommar :D MOHAHAHHA .
Det äger.

PUSSSSSS KLASSEN!

/ Fredrika - Sjölejonet

Skolavslutning

Okej pojkar och flickor! På fredag är det skolavslutning! sorgligt tycker vissa, roligt tycker några. Hursomhelst så är det ju sista dagen som vi går i samma klass. Jag vet att jag itne är den enda som tycker såhär men, På fredag så borde vi verkligen hitta på nått. Jag har ingen given idé så spamma med lite förslag så får vi se vad vi kommer på (=

/Challe

Dagen in tha city

Idag har vi varit i sthlm. Där köpte jag en bikini, rosa med broderier på. Den e söt. Trekantsbikini. Det är bäst att sola i. Sedan fyndade jag en svart body ifrån Gina Tricot. 49:-  Jag, Jovana och Sandra åt på Burger King sedan... hihi, ingen gjorde tipsrundan. Men vad förväntar dem sig egentligen, jag menar, våra betyg är satta och vem bryr sig om hur många ingångar till första parkett Dramaten har, eller vilka äggsorter en viss affär säljer? Inte viiiiiiii.

Kära klasskamrater. Fortsätt gärna på detta inlägg, och Bella, lägg mer än mycket gärna in lite bilder. I love u

I morgon blir det klasskamp. Med vår klassång och fjäsk ska vi nog se till att vinna det här. 9e- elit, vi måste ju leva upp till vårt namn!

/ janine          för mer information om mitt stört intressanta liv se www.janinepersson.blogg.se

FREDRIKA SÄGER MUUU

Hej Sverige. Jag är trött. Det hör inte hit, eller jo. Men jag vaknade denna fina morgon och insåg att man skulle till eklundsnäs(vilket jag redan visste dagen innan) ... Hm, klockan var då 7 . Jag somna om och orkade verklgen inte bry mig om att ställa klockan ... Så vaknade 9. Shit, palla dra till måsnaren liksom,och dessutom ...TRASKA DIT?! eyhm, nej tack. Godnatt.
Min glada mor kom in i rummet och kramade om mig och fråga när vi började... Jadu, haha. Hade vi inte rean börjat liksom :P!
Men jag tog en slurk Coca Cola och  klädde på mig. Sen sjutsade mamma mig dit. Var framme där 10. Tråkigaste saken ... Ville hem, HELA TIDEN. Maten sög ruttet analis.USCH. hata kooorv. Hata KOOORV.

Imorn är det ju Sthlm. Nere vid Centralen allihopa klockan 8,45. Ännu en jävligt tidig morgon -.-
ORKAR INTE. Hörde rykten om grönalund... men ofta vår fattiga skola ska bjussa alla niorna.. ?HAHHA in my ass.
Så det blir väl tipsprommenad vilken jag kommer skita i totalt -.-
USCHUSCH!

VILL HA SOMMARLOOOOV!
vem vill inte det liksom? .. hm . JESUS

JAG OCH SAMME

DAGENS BILD :)


Klassresan

Klockan 08:30 möttes hela klass 9e på skolgården. Där stod tre minibussar och väntade på oss. Jag, Bella, Jovana, Fredrika, Sandra, Charles, Johan och Marcus fick åka i Tudors bil. Party-bilen:) Efter tre timmar var vi framme. Jag blev verkligen positivt överraskad över stället vi hyrt. Vi blev indelade i rum. Jag, Jovana och Bella fick dela på ett sött rum med två våningsängar. Vi möblerade om.. hehe
Vi åkte in till staden, Söderköping. Vi handlade lite på Willys, och begav oss sedan till ett sååååååååådant, fullkomligt underbart glassfik. Uteservering i solen, men helt underbara glassar. Jag och Caroline delade på en Mary Poppins glass, polkagrisglass... mums.

 På kvällen skrämdes killarna med Jovanis vilket resulterade i hämnd dagen efter. Jag lyckades få Oggy att tro att han skulle få thaimassage med en jättebra salva. Jag la han på mage på gräsmattan, och distraherade han från att förstå, att den här jättebra salvan egentligen var Veet, hårtborttagningsmedel. Efter några minuter sköljde jag den inte ett dugg anande Oggys ben, och bort föll allt hår. Nu är han hårlös på baksidan av benen, jag lämnade ock knar en liten toffs hår precis över anklarna. Så snyggt............................ (not)
Sedan lyckades vi lura dem med en skiva också, men jag orkar inte berätta om det också. Resan blev i alla fall superlyckad, och det känns hemskt att inse att efter fredag är vi inte längre 9e, utan delar av den... klassen som upphört finnas. Nu ska alla åt olika håll. 
 det var några bilder det:)

//janine

Skärpning 9e, det behövs att fler skriver här för att vi ska kunna slå blondinbella.se en dag;)

Bal

I tisdags var det blombackaskolans årliga vårbal. Här kommer bilder därifrån!! // Janine (om ni har fler får ni gärna lägga till) Hann inte lägga ut nåra...

jkkll

        

Janine, Jovana och Belinda med cool chaufför.




Efter balen?

Jag personligen tycker att vi borde göra nånting efter balen bara klassen. Nånting skojsigt, vi behöver ju inte vara där inne i typ 4 timmar heller liksom. Nu tänker säkert massa folk "vi har ju klassresa dagen efter, räcker inte det? bla bla bla." Comeon people! Lets have some fun! Hoppas alla är på :D Skulle vara KING. Det var allt jag ville ha sagt

God natt, Sov gott, syns imorgon! xD
Puss..
/John

RSS 2.0